BAŞKAN YAVUZ’DAN TAZİYE VE BİRLİK BERABERLİK MESAJI

09.07.2017
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Serinyol’daki Trafik kontrol noktasına teröristlerin yaptığı saldırı sonucu şehit olan emniyet mensuplarımız için taziye mesajı yayınlayarak halkımıza birlik beraberlik mesajı verdi.
Başkan Yavuz yayınladığı mesajında halkımıza birlik, beraberlik içerisinde sağduyulu davranması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi;
“Bizler Türkiye Cumhuriyetinin birer ferdi olarak hiçbir zaman ülkemize yapılan hain terör saldırılarına taviz vermedik, vermeyeceğiz de. Askerimiz, Polisimiz, Hükümetimiz, Devletimizin tüm kademesindeki görevli bütün arkadaşlarımız ülkemizdeki hainlere yönelik operasyonları sıklaştırıp onlara meydanı dar ettiklerinden dolayı şimdi bu şer odakları asker ve polislerimize yönelik haince saldırılar düzenleyerek, ülke içinde iç karışıklık çıkartmaya ülkemizin birlik ve beraberlik duygularına, kardeşlik bağlarına kastetmeye çalışmaktalar.
Ama onların bilmediği ve hesaba katmadığı bir şey var! Bizim insanlarımız, bizim kahraman milletimiz Tıpkı Çanakkale Savaşında verdiği örnek var olma mücadelesi gibi, tıpkı Kurtuluş Savaşındaki kahramanca yapılan savaşlar gibi, tıpkı 15 Temmuz’da Darbeci hainlere verdiği büyük Demokrasi Dersi gibi yine tüm dünyaya ders vererek bu tür oyunlara gelmeyecektir. Allah Birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah.
Bu vesileyle, Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır; tüm yaralı gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin Başı Sağ olsun. Şehitlerimizin Mekânları Cennet Olsun.”
Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı