Açık

BAŞKAN YAVUZ’DAN MÜTEAHİTLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI!

29.12.2015
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, bugün Kırıkhan’lı müteahhitlerle Kırıkhan belediyesine ait Kurtlusoğuksu ek binasında bir araya geldi.

Kırıkhan’ı ilgilendiren birçok önemli konuların görüşüldüğü toplantıda, Başkan Yavuz, Kırıkhan genelinde yapılan inşaatlarla ilgili uyulması gereken bazı kuralların özellikle uygulanması yönünde zorunluluk getirildiğini dile getirdi.

Kırıkhan’a 2016 yılında önemli birçok yatırımların kazandırılacağını belirten başkan Yavuz, ilçemiz müteahhitlerinden Kırıkhan’a Primall gibi büyük bir yatırım ve ticaret merkezi yapmalarını beklediğini söyledi.

Kırıkhan’a yapılacak böyle büyük bir yatırımın; Kumlu, Aktepe, Hassa, Reyhanlı gibi yakın ilçelerimizden birçok vatandaşımızın İskenderun, Antakya gibi uzak yerlere gitmeye gerek kalmadan ilçemizdeki yapılacak olan ticaret merkezinden faydalanarak ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacağını, geç kalındığı takdirde ise ilçemiz dışından gelen yatırımcıların erken davranarak büyük kazanımlar sağlayabileceği beliren başkan Yavuz, “Kırıkhan müteahhitlleriyle yaptığımız toplantida dogal gazın ilcemize gelmesi konusunda tam destek vererek toplantıya katılan mütahhitlerimiz 865 doğal gaz aboneligi sözü vererek büyük destek saglamislardir. Kendilerine teşekkür ediyorum toplantıya katılamayan diğer mutahitlerden de aynı desteği bekliyoruz” dedi.