BAŞKAN YAVUZ, ENGELLİ AİLELERİNİ UNUTMADI!

29.12.2015
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, rutin olarak camilerimiz, yaşlılarımız, yoksul ve kimsesizlerin evlerinin temizlenmesinden sonra şimdi de engelli ailelerimizin evlerinin rutin olarak temizlenmesi yönünde Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.

Başkan Yavuz’un talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü temizlik personellerinin birçok engelli ailelerinin evlerin temizlenmesiyle birlikte, engelli aileleri çok duygulandıklarını dile getirerek; “Belediye Başkanımızın engelli aileleri hatırlayarak böyle güzel ve hayırlı bir uygulama başlatması bizleri çok duygulandırdı. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dediler.