BAŞKAN YAVUZ SURVİVOR PARKI PROJESİ İYİ NİYET SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan’a yeni bir proje daha kazandırıyor.
Kırıkhan Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü arasında “İYİ NİYET ” Sözleşmesi imzalandı.

02.03.2020 Pazartesi günü Kırıkhan Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza programına Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal, Hükümet irtibat koordinatörü Cemil Carcar, Toplum istikrarı arttırma projesi takım lideri Kerim Bal katıldı.

Proje hakkında kısa bilgi veren Başkan YAVUZ; “Bu sözleşme ile SURVİVOR parkı projemizin ilk adımını atmış olduk. Sosyal uyumlar arttırıcı “SURVİVOR PARKI” projemizin içeriğinde, spor alanları oluşturup Fitnes, Karate başta olmak üzere çeşitli branşlarda spor aletlerini yerleştirerek Kırıkhan’da bir başka rüyayı daha gerçekleştirmiş olacağız. İmzaladığımız bu sözleşme ile de projemizin ilk adımını atmış bulunuyoruz. Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun.” Dedi.