MEHMETÇİKLERİMİZE HATİM- FETİH SURESİ VE DUALAR OKUNDU

Kırıkhan Belediyesi, Beyazid- i Bistami Külliyesini koruma ve güzelleştirme derneği ve Kırıkhan Diyanet -Sen ilçe Temsilciliği tarafından Şehitlerimizin ruhlarına ve Bahar Kalkanın da mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Fetih suresi, Hatim ve dua programı düzenlendi.

02.03.2020 Pazartesi günü Beyazid-i Bistami türbesinde düzenlenen programa; Ak parti Hatay Milletvekili Doc.Dr. Hüseyin Yayman, Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Murat Özanlağan, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Emniyet müdürü Hasan Kılıç, STK Temsilcileri, Kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda Din görevlileri tarafından Şehitlerimiz ve Bahar Kalkanı Harekâtı için Hatimler indirilip, Fetih suresi okunduktan sonra ilçe müftüsü Mekki Solmaz tarafından dua yapılıp Şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM