KIRIKHAN’DA MEHMETÇİKLERE KURBAN KESİLİP DUA EDİLDİ

Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 1.Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Hakan Çınar, İlçe Emniyet müdürü Hasan Kılıç, Kırıkhan’da Konuşlanan Mehmetçikleri ziyaret edip Şehitlerimiz ve Bahar Kalkanında mücadele veren Mehmetçiklerimiz için Kurban Kesilip Hatim duaları okundu.

Ziyarette ortak açıklama da bulunan Kaymakam Karamehmetoğlu ve Başkan Yavuz; “Öncelikle Şehitlerimize Allah’tan (c.c.) Rahmet, Gazilerimize acil şifalar dileriz. Rabbim Kahraman Ordumuzu her daim muzaffer eylesin dualarımızı gönderiyoruz.

Kahraman Ordumuz ve aziz Milletimiz her zaman çok güçlü ordu ve çok güçlü bir millettir.

Bahar Kalkanı Harekâtında mücadele eden Mehmetçiklerimizin Millet olarak her daim yanında olmaya devam edeceğiz. “ Denildi.