BAŞKAN YAVUZ PAZAR ESNAFINA MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı tedbiren Pazar esnaflarına kendi üretimi maske ve eldiven dağıtımı yaptı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Pazar esnafında maske ve eldiven dağıtımını, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal, Belediye Meclis Üyeleri, Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve Gıda mühendisi ile birlikteyaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Koronavirüsü (Kovid-19) illeti ile adeta Milli mücadele yapıyoruz. Devletimiz ve Belediye olarak bizlerde bütün birimlerimizle seferberlik halinde gece – gündüz demeden tedbir çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Yaptığımız tedbir çalışmaları doğrultusunda kendi seri üretimine başladığımız maskelerimizi ve ayrıca eldivenlerimizi Cumartesi pazarı esnaflarımıza dağıtım yaptık. Maske üretimlerimiz devam etmektedir. Hamdolsun ihtiyacımızın fazlası kadarı ile üretim kapasitemiz var. Değerli hemşerilerimin kalbi rahat olsun.

Devlet ve Belediye olarak bizler gerekli tedbir çalışmalarını yapıyoruz. Ancak siz değerli hemşerilerimin de kendi izole çalışmalarını, kendi tedbirlerine almalarını önemle rica ediyorum.

SİZİN HAYATINIZ BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR.!

SEVDİKLERİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN EVDE KAL KIRIKHAN.!” Dedi.