BAŞKAN YAVUZ, MASKE ÜRETİM EKİBİNİ GENİŞLETİP ÜRETİLEN İLK MASKELERİ MEHMETÇİKLERİMİZE TAKDİM ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un özel talimatları ile, Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı tedbiren Belediye tarafından üretimine başlanılan maske üretim ekibini genişleterek üretilen maskeler ilk olarak MEHMETÇİKLERİMİZE takdim edildi.

Maske üretim ekibinin genişletilmesi ile birlikte seri üretim de hız kazandı.

Konuyla ilgili kısa açıklama yapan Başkan YAVUZ;” Dünya’yı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere Cumhur İttifakı Hükümetimiz, bütün Bakanlıklarımızla birlikte Dünyaya örnek olacak şekilde her şey ince ayrıntılarına kadar düşünülerek tedbirler almış almaya da devam etmektedir.

Dünya liderimizin düsturu ile bizlerde Belediye olarak bu virüs illetine karşı vatandaşlarımıza ve ilçemize bütün birimlerimizle eksiksiz her türlü tedbir çalışmalarını yaptık, yapmaya devam edeceğiz.

Yaptığımız tedbir çalışmalarından bir tanesi olan kendi üretimimize başladığımız Maske üretim ekibimizi genişletip az zaman da çok kişiye hizmet verebilme gayreti içerisindeyiz.

Seri üretimine başladığımız Maskelerimizin ilk üretimlerini anlam teşkil etmesi ve onlara her daim Devlet ve Millet olarak yanlarında olduğumuzu bir nebzede olsa hissettirebilmek için dualarımızla birlikte Kahraman Mehmetçiklerimize takdim ettik. Rabbim Kahraman Ordumuzu her daim muzaffer eylesin. Allah (c.c.) her türlü bela ve musibetlerden Ülkemizi ve Milletimizi korusun.

SİZİN SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR.” Dedi.

Maskelerin ilk teslimatları Mehmetçiklerimize, Kırıkhan Belediyesi Destek Hizmetler müdürlüğü ve Belediye Meclis üyesi Murat Pado tarafından takdim edildi.