BAŞKAN YAVUZ KÜLTÜRHAN TEMEL BETONU BİTMEDEN EVE GİTMEDİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan’a kazandırılacak olan Hatay’ın en büyük kütüphanesinin temel betonu bitmeden eve gitmedi, uyumadı.

İlçeye kazandırdığı yüzün üzerinde hizmetlerinin yanı sıra eğitim – öğretim, bilim, kültür ve sanata ayrı bir önem veren Başkan Yavuz bu alanlarda ki hizmetlerin en kısa süre içerisinde hizmete sunmada her daim başarı elde etmiş ve sonuca ulaşmıştır.

Bu bağlamda 06.12.2022 Salı günü sabah saat 08.30’da temel betonu dökme çalışmalarını başlatan Başkan Yavuz 20 saat gibi rekor bir sürede beton dökme çalışmalarını tamamladı. Başkan Yavuz sabah saat 04.30’a kadar çalışmaların başında bizzat durdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “İnsanoğlu ancak gecenin yolunu izleyerek günışığına ulaşabilir.”

Milletimizi ve hemşerilerimizi gün ışığına ulaştırmak için gecenin yolunu izleyerek KÜLTÜRHAN projemizin temel beton dökme çalışmalarını tamamladık.

Allah’ın izniyle en kısa süre içerisinde Hatay’ın en büyük Kütüphanesini ilçemizde hizmete sunacağız.

Bu güzel projemizin hayata geçmesinde emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili Bakanlarımıza, Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a, ilçe başkanımız Ömer Erdal Çelik’e ve temel betonu dökme çalışmalarında fedakârlık yaparak sabaha kadar çalışan bütün Belediye personellerimize teşekkür ederim.” Dedi.