Gök Gürültülü

BAŞKAN YAVUZ “KADİR GECEMİZ TÜM İSLAM ÂLEMİNE MÜBAREK OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Kadir Gecesi münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan YAVUZ Mesajında; “Ramazan ayının 27.gecesine denk gelen Kadir gecesi,bin aydan daha hayırlı, Müminlerin ve tüm insanlığın kadrini yükselten,İslam Âlemi için kutsal sayılan en önemli gecelerden bir tanesidir.

“Kadir Gecesi; Kur’an’ın Allah (c.c.) tarafından vahiy meleği Cebrail Aleyhiselam aracılığıyla Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’e vahyedilmeye başlandığı gecedir.

Bin aydan daha hayırlı olan, Allah (c.c.) katında günahların affedildiği, insanların dualarının ve isteklerinin ALLAH (c.c.) tarafından kabul gördüğü ve Ramazan bayramının yaklaştığını müjdeleyen en önemli gecelerden birisi olan mübarek Kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu idrak etmeyi Milletçe bir kez daha yaşıyoruz.

Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bu hayırlı gecede yüreklerimiz İbadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Rahmet ve mağfiretin sağanak halde indiği Kadir Gecesinin kurtuluşumuza vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ederim.

Rabbimin cümlemizin hayırlarını, ibadet ve dualarını dergâhında kabul etmesi temennisiyle İslam Âleminin ve tüm hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesini en kalbi duygularımla kutluyor bu mübarek gecelerin İslam ve insanlık âlemine, sağlık, huzur ve hayırlar getirmesi dileklerimle Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.