Açık

“Başkan Yavuz İGC’de konuştu;“Şehrimiz için Önemli bir Çok Projeyi Hayata Geçirmeye Devam Ediyoruz”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde Basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kırıkhan ve İskenderun bölge sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Başkan Yavuz, özellikle Hassa Tünel Projesinin bölgemiz için ekonomik önemine dikkat çekti. Kahvaltı sonrası gazetecilerle sohbet eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve tüm siyasi parti teşkilatlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu güne kadar Mecliste aldığımız tüm kararları birlikte alırız. Onların fikirleri bizim için önemli, bizim fikirlerimiz de onlar için önemlidir. Çünkü hepimizin bir sevdası var. Halkımıza verdiğimiz sözlerimiz var. Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin, kendi bölgemize en iyi hizmeti getirmenin gayreti içerisindeyiz.” Dedi.

“Başkan Yavuz, “Hassa Tünel Projesi Türkiye’nin en büyük projelerinden biri”

Başkan Yavuz, konuşmasında Hassa tünel projesinin önemine dikkat çekerek, “ Hassa Tünel projesinin Kırıkhan için hayati önemi var. Hassa Tüneli için bin dönümlük arazinin arsa tahsisi bitmek üzere. Bin dönümlük bir organize sanayi bölgesi kuruyoruz. Hassa Amanos Tünel Projesi Türkiye’nin en büyük projesidir ve bizim hedefimiz, hem ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek hem de alt yapısı, sosyal hayatı dengeleyici projeleri halkımıza kazandırmaktır. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu gün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde kendi evimizde gibi bizleri ağırladılar. İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde olmanın, gazeteci arkadaşlarımızla sohbet etmenin hem mutluluğunu, hem de onurunu yaşıyorum. Sağ olsun arkadaşlarımız bu gün bize gönüllerini açarak kabul ettiler. En azından hem bölgemizin meselelerini tartıştık, hem de ilçemize kazandırdığımız projeleri sizlere anlatmanın fırsatını bulduk. Bundan sonra da daha fazla bir gayretle hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yavuz’a İGC’ye verdiği desteklerden dolayı Cemiyetin plaketini takdim etti.

dsc_5103

dsc_5105