Gök Gürültülü

BAŞKAN YAVUZ EĞİTİME DESTEK, MAHALLELERE HİZMET VERMEYE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Eğitime destek, mahallere aralıksız hizmet vermeye devam ediyor.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı ve rahat ortamda Eğitim – Öğretim görmeleri amacıyla her daim desteğini esirgemeyen Başkan Yavuz Mahalle statüsünde ki Köy okullarının bahçelerine parke kilit taşı döşetiyor.
Birçok okulda kilit taşı döşeme çalışması yaptıran Başkan Yavuz son olarak Camızkışlası Ortaokulu ve Camızkışlası İmam – Hatip Ortaokulundaki Parke Kilit Taşı döşeme çalışmalarını başlattı.
Ayrıca, Camızkışlası Sosyal Tesiste Kilit Taşı döşeme çalışmaları da tamamlanmak üzere.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Eğitim ve Öğretim bir Ülkenin geleceği için çok önemlidir. Yavrularımız da Ülke geleceğimizin teminatıdır. Ülke geleceği için ne kadar hizmet yapsak azdır. Bu vesile ile geçmişte olduğu gibi şimdi de ve sonrada Eğitim ve Öğretime destek olmaya devam edeceğiz.
Memleketimin güzel insanlarına vermiş olduğumuz sözler doğrultusunda mahallelerimize yapmış olduğumuz Sosyal Tesisler devam edecektir. Camızkışlası mahallemizde hizmete sunmuş olduğumuz Sosyal Tesisimizin parke – kilit taşı döşeme çalışmaları da tamamlanmak üzere.
Hemşerilerimizin kalbi rahat olsun. Daha önce söz verip hayata geçirdiğimiz kitaplar dolusu hizmetlerimize bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.