AYHAN YAVUZ KIRIKHAN’IN TAKDİR VE TEŞEKKÜRÜNÜ ALMAYA DEVAM EDİYOR

5.5 Yıllık görev süresi içerisinde 314 hizmeti Kırıkhan’a kazandırıp bütün hizmet rekorlarını alt üst eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan halkının ve muhtarların takdir ve teşekkürünü almaya devam ediyor.

Tapusuz vatandaşların tapu sahibi olduğu, cadde ve sokaklarına parke – kilit taşı ve sıcak asfalt döşenmesi ile çamur deryasından kurtulan, çocuk oyun parkı ve birçok hizmeti alarak altın çağını yaşayan Fatih mahallesi çok önemli bir hizmete daha kavuştu.

Fatih mahalle sakinlerinin ve mahalle muhtarı Hasan Koşay’ın Belediyeye ve Başkan Yavuz’a yaptıkları talepleri doğrultusunda yokuş ve yürümesi zor olan bir alan için başlatılan demir korkuluklu merdiven çalışmaları tamamlanıp mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Bu hizmetle ilgili kendi facebook sayfasından mesaj yayınlayan Muhtar Hasan Koşay; “Çocuklarımız başta olmak üzere civarda oturan mahalle sakinlerimizin güvenliğini tehdit eden korumasız merdivenlere tedbir için Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’dan talepte bulunmuştuk. Talebimize acilen cevap verip korkuluk hizmetini sunan Başkanımıza mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

AYHAN YAVUZ HİZMET AYRIMI YAPMADAN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Siyasi ayrım yapmadan hizmetlerine devam eden Başkan Yavuz, Hatsu ekiplerinin Şehit Erdoğan Karaoğlu caddesinde yaptığı kazı çalışmaları sonucunda bozulan asfaltta yama çalışması gerçekleştirdi.

Ayrıca, Arkıtça mahallesinde asfalt çalışmaları öncesinde yağmur suyu tahliyesi için buz borusu döşeme ve yol tesviye çalışmalarına başlandı.

Mahalle ziyaretlerini de aksatmayan Başkan Yavuz, Kalekamberli mahalle muhtarı Şemsettin Balcı ve Adalar mahalle muhtarı Halil açık ile birlikte bu mahallelerin eksikliklerini yerinde inceleyip vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını hiçbir zaman ihmal etmeyen Yavuz, sanayi esnafları ile bir araya gelip esnafların sorunları ve çözümü hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Yavuz’un bütün mahallelerdeki bütün birimleriyle siyasi ayrım gözetmeksizin yaptığı hizmetler Kırıkhan halkı tarafından takdir ve teşekkür görmeye devam edeceğe benziyor.