AYHAN YAVUZ’LA KIRIKHAN YENİ BİR BULVARA DAHA KAVUŞUYOR

Gelişimin, değişimin mimarı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’la Kırıkhan yeni bir bulvara daha kavuşuyor ve ilçe güzelleşip modernleşmeye devam ediyor.

Göreve geldiği ilk yıllarda Saatte 220 üretim kapasiteli Hatay’ın en büyük asfalt şantiyesini kuran Başkan Yavuz, parke kilit taşı atölyesi ve 2. Gurup maden ocağı ile düşük maliyette mahalle, cadde ve sokaklarını parke –  kilit taşı ile yolları ise sıcak asfalt döşeyerek Kırıkhan’ı çamur deryasından kurtardı.

Amanosların zirvesi Fenk mahallesinin yolları ile Suriye sınırlarında ki mahalle statüsündeki Köylere kadar yapmış yollarla, Hatay’ın hatta Türkiye’nin gündemine oturan hizmetler, yeni bulvarların yapılması ile de zirve yapmaya devam ediyor.

Daha önce Kırıkhan’a kazandırılan bulvarlara bir yenisini ekleyen Başkan Yavuz, Mimar Sinan mahallesi Toki ile Aydınlı mahallesi arasındaki yolda bulvar öncesi genişletme ve tesviye çalışmaları devam ettiriyor.

Yeni bulvarla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Yeni bulvar çalışmalarımızı önümüzdeki hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmalar bittikten sonra ilçemiz yeni bir bulvar daha kazanmış olacak. Şer şey Kırıkhan’ımız için, her şey hemşerilerimiz için. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM