Gök Gürültülü

AYHAN YAVUZ; “ELLERİNİZİ ÖPEMEYECEK OLMAMIZ, SEVGİMİZİN EKSİKLİĞİNDEN DEĞİL, SİZLERİN HAYATINI KORUMAK İÇİN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Anneler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan YAVUZ mesajında; “ Yeryüzünün melekleri değerli annelerim. Bu yıl virüs illetinden dolayı kokunuza biraz hasret kalacağız belki ama hiçbir mesafe anne sevgimize engel olamayacaktır.!

Öncelikle Şehit Analarımız başta olmak üzere bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum.

Bu yıl sizlere sarılıp ellerinizi öpemeyecek olmamız, sevgimizin eksikliğinden değil, sizlerin hayatını korumak ve tehlikeye atmamak içindir.

Bu sebeplerden ötürüde olsa bizlere kırılmayın, gücenmeyin.!

Bu konudaki tek güvencemiz, sizlerin sevgisi ve hoşgörüsü olacaktır.!

Az kaldı; Bu günler bitecek ve bizler yine sizlerle birlikte büyük bir coşkuyla, şenliklerle anneler gününüzü kutlayıp, buram buram kokan sevginizi yine içimize çekerek ellerinizi öpüp sarılarak hasret acısını dindireceğiz.

Sabrınız – anlayışınız –hoşgörünüz ve bitmeyen sevginiz için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Değerli analarım; Sizlerin hayatı için biraz daha sabırla evde kalalım, sağlıklı olalım.!

Anneler gününüz kutlu olsun.” Dedi.