Gök Gürültülü

AYHAN YAVUZ; “ EĞİTİM – ÖĞRETİMDE MİLAT OLAN ARA TATİLLER, EĞİTİMİN KALİTESİNİ YÜKSELTECEKTİR”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, eğitimde bu yıl ikincisi uygulanacak olan ara tatil ile ilgili açıklama yapıp kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz Mesajında; “ Bir ülkenin büyümesinin ve güçlenmesinin en önemli 3 ayağından biri eğitimdir, öğretimdir.

Özellikle eğitim ülkemizin geleceğinin teminatı açısından büyük önem arz etmektedir.

2020 – 2021 Eğitim öğretim yılı için Milli Eğitim Bakanlığımızın hayata geçirdiği ara tatiller eğitim ve öğretimimizin kalitesini ve arttıracaktır.

Yapılan bilimsel araştırmalarda, öğretmen ve öğrencilerimizin belirli dönemlerde eğitim – öğretime ara vermeleri kaliteli eğitimde daha etkili olduğu öngörülmüştür.

Bütün bu çerçeveler doğrultusunda, Milli Eğitim Bakanlığı 2020- 2021 Eğitim – Öğretim yılı öğrencilerimiz için ara tatili 16 Kasım 2020 Pazartesi günü başlayıp 23 Kasım 2020 Pazartesi günü sona erecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve öğrencilerimize en kalbi duygularımla iyi tatiller dilerim.” Dedi.