AYHAN YAVUZ 5. KEZ TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Türkiye genelinde yapılan araştırmalarda 5. Kez Türkiye’nin en başarılı Belediye Başkanı ödülünü almaya hak kazandı.

Ankara’da Kamu Görevlileri Derneği (Kamu – Der) Genel Merkezi tarafından yapılan araştırmalar neticesinde Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Türkiye’nin en başarılı Belediye Başkanları arasında yer aldı.

Başkan YAVUZ ödülünü Ankara’da yapılan törende KAMU – DER Genel müdürü Cevdet Baştuğ’un elinden aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Şahsım ve ilçem adına Kamu – Dere böyle güzel bir projeye imza attıkları için teşekkür ederim. Yapılan bu çalışmalar Türkiye’de bütün Belediye Başkanlarımızın çalışma performanslarına büyük katkı sağlayacaktır.

Bu güzel çalışmaları sonucunda bizleri de böyle bir ödüle layık gördükleri için KAMU – DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ beye, yönetim kurulu üyelerine ve bütün üyelerine teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim. “ Dedi.