Hafif Yağmurlu

BAŞKAN AYHAN YAVUZ SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLÜNÜ ALDI

01.06.2015
Yerel ve Bölgesel Televiziyon’lar Birliği 2014 yılının en başarılılar ödülleri içerisinde bulunan sosyal sorumluluk ödülleri Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Tuzla Belediye Başkanı Dr Şadi Yazıcı ya törenle verildi. Yerel ve Bölgesel Televziyonlar Birliğinden Başkan Ayhan Yavuza tüm ekibinizle Suriyeli muhacirlere kucak acarak en zor koşullarda gerçekleştirmiş olduğunuz başarılı çalışmalar tarafsız ve ilkeli duruşunuzdan dolayı sosyal sorumluluk ödülüne laik görüldünüz. Davetiyle ödül törenine davet etti.
Ödül töreni 29 Mayıs 2015 tarihinde saat:19:00 da WOW İstanbul Hotel convention centre’ de gerçekleşti. Ödül töreninde Başkan Ayhan YAVUZ 2014 yılının en başarılar sosyal sorumluluk ödülünü aldı Başkan Ayhan YAVUZ bu ödül şahsım ve ilçem adına büyük bir onurdur . İlçe halkımdan aldığım destek ve güçle Suriyeli vatandaşlarımıza muhacir’lere yapmış olduğumuz ve hayır severlik kapsamında ensar muhacir kardeşliğini en iyi şekilde uyguladık . Bundan dolayı da ilçe halkıma şükranlarımı sunarım sosyal sorumluluk topluma yönelik fayda sağlamak, gönüllülük, hayır severlilik esası ile yoksullarına, düşkünlere yardıma muhtaç olanlara iyilik yardım etmesini sevendir diyen Başkan Ayhan YAVUZ sorumluluklarımız hiçbir zaman aksamıyacaktır dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM