Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 27 °C
Hafif Yağmurlu

BAŞKAN YAVUZ ZABITA EKİPLERİNİN 193.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN YAVUZ ZABITA EKİPLERİNİN 193.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Zabıta Haftasının 193’üncü yıl dönümü münasebetiyle Belediye Zabıta müdürlüğü ekiplerinin yıl dönümlerini kutladı.

Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde yapılan kutlama programında konuşma yapan Başkan Yavuz; “Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı olmak üzere ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum bütün zabıta ekipleri adına Başkan Yavuz’a çiçek vererek Zabıta Müdürlüğüne vermiş olduğu desteklerden dolay teşekkür etti. Daha sonra Başkan Yavuz Zabıta müdürlüğü ekipleri ile birlikte pasta kesti ve zabıta personellerine çeşitli hediyeler verdi.
Zabıta Haftası kutlama programı akşam Kanal Sokak Tesislerinde Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerine verilen kutlama yemeği ile son buldu.
Kutlama programına Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Tolga Üçdal, Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum, Kırıkhan belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Adnan Bilir, Belediye İdare Amiri Mehmet Demir, Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri katıldılar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.