Hafif Yağmurlu

KIRIKHAN BELEDİYESİ SIFIR ATIK PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin Türkiye genelinde başlatmış olduğu sıfır atık projesine Kırıkhan Belediyesi ve Başkan Ayhan Yavuz’da hayata geçirdi.
Bu bağlamda Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan’ın imzalamış olduğu protokolle SIFIR ATIK projesi Kırıkhan’da resmen başlamış oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “Öncelikle böyle önemli bir projeyi Ülkemize kazandıran Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye teşekkür ederim.
“Geri dönüşümün ülke ekonomisine katkısı için Sıfır Atık projesinde biz de varız!
Diyerek Belediye binamızda ve bağlı müdürlüklerimizde “SIFIR ATIK” projesini uygulamaya geçirdik. Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM