6 AKPARTİ MİLLETVEKİLİ HALEP İÇİN CİLVEGÖZÜNDE

Suriye’nin Halep kentinden gelecek Suriyeli’lere destek olmak ve Halep’te yaşanan insanlık dramına engel olmak amacıyla 6 Ak Partili milletvekili Reyhanlı’da tampon bölgede bir araya geldiler.

Hatay Ak Parti Milletvekili Mehmet Öntürk, İzmir Ak Parti Milletvekili Hamza Dağ, Adana Ak Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, İstanbul Ak Parti Milletvekili Erkan Kandemir binlerce sivil Türk insanının akın akın destek vermek amacıyla geldiği Reyhanlı Cilvegözü Tampon bölgede bir araya geldiler.

Cilvegözü Sınır Kapısındaki Tampon bölgede düzenlenen destek ve istişare toplantısın katılan Ak Parti Milletvekillerine, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, Ak Parti Teşkilat Başkanı Garip Havalı’da katıldı.

Tampon bölgesinde bir toplantı yapan Ak Parti heyeti daha sonra Reyhanlı Belediyesine giderek burada Halep’ten gelecek olan misafirlere yönelik nelerin yapılabileceği noktasında bir durum değerlendirmesi yaparak istişarelerde bulundular.

Ak Parti heyeti buradaki temaslardan sonra Kırıkhan’a geçerek Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisleri ve Bayezid-i Bistami Hz. Türbesini ziyaret ettiler.

_dsc5341

_dsc5357