2015 Yatırım Yılı Olacak

09.01.2015
İstişare toplantısında Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Av. İbrahim KARAÖMER ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, İlçemiz Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim CESUR, Ziraat Odası Başkanı Hasan BİLGİLİ, Muhtarlar Derneği Başkanı İdris KARATAŞ ve mahalli basın mensupları katıldı.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ istişare toplantısında yaptığı konuşmada “2015 yatırım yılımız olacak” dedi. Daha sonra konuşmasını sürdürdü.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ 2015 yılı ilçemize, milletimize hayırlar getirmesini, dünyamıza huzur ve barış getirmesi dileğimle diyerek konuşmasında belediye ve halkımız olarak geçen yıllardaki sıkıntılar yaşanmayacak, kar senesi var senesi, barajlardaki doluluk oranı 62 milyon m3 , çiftçilerimiz sulamada 2.ürün ekebilecek ve su sıkıntısı çekmeyecek, 9 aylık hizmetimizde sıkıntılı günler geçti sayılır. Vekilimiz Mehmet ÖNTÜRK sayesinde bu sıkıntıları aşıyoruz. Her konuda kısa zamanda imdadımıza yetişiyor.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ayrıca ilçemiz esnafına olan borcumuzu en kısa zamanında ödeyeceğiz, bu esnaflara borcumuzu ödeyerek, esnaf borcundan kurtulmuş olacağız.
Bu sıkıntılı süreç içinde dahi belediye işlerinde durmadan hizmetler devam ediyor. Önümüzdeki günlerde 57 mahallemizdeki hizmetlerimizi belirli periyotlar ile yapacağız. İmece mevkiinde bulunan taşocağını belediyemize kazandırdık. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri, görev sürecimizde yerine getireceğiz. Söz verdiğimiz 41 projemizi gerçekleştireceğiz. Bu yıl projeler yılımız olacaktır. 120 bin – 150 bin m2 parke taşını köylerimizin yolarına döşeyeceğiz.
Kültür merkezi ile sosyal tesis temelini atacağız, son yağan yağmurlardan zarar gören mahallelerimize anında yetişerek müdahale ettik ve buralardaki sorunları çözmeye çalıştık. Sizlere ve milletimize şerefimizle hizmet etmekten gurur ve onur duyuyorum dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM