19 MAYIS ATATÜK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

19.05.2015
Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladı olan 19 Mayıs Türk Miletinin esaret zincirini kırmak adına büyük önder Atatürk’ün liderliğinde attığı büyük adım olan 19 Mayıs Atatük’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı bugün bütün yurdumuzda olduğu gibi İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünün çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu yapılıp, İstiklal Marşımız söylendi. Kırıkhan Öğretmenevi salonunda Gençlik Haftası dolayısıyla Belediyemizin ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle İlçe Spor Müdürlüğünün organizasyonuyla yapılan sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül dağıtım töreniyle devam etti. Ödül dağıtım törenine İlçemiz Kaymakamı Halil UYUMAZ, İlçe Tabur Komutanı Yarbay Erkan MUMCUOĞLU, Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ve protokol üyeleri katıldı.
Ödül dağıtımı;
-Volaybol dalında derceye giren öğrencilere ilçe Kaymakamımız Halil UYUMAZ
-Basketbol Branşında derceye giren öğrencilere Tabur Komutanı Piyade Yarbay Erkan MUMCUOĞLU
-Küçükler Kros dalında dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanı Ayhan Yavuz verdi ve gençlere müjde vererek içerisinde futbol, basketbol, voleybol sahaları bulunan 3 tane halı saha kompleksinin bittiğinin müjdesini verdi.
-Genç erkekler Kros yarışmasında dereceye giren öğrencilere İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Fatih KILINÇ
-Masa Tenisi yarışmasında dereceye giren öğrencilere İlçe Jandarma Komutanı Temel ADAY
-Büyük Bayanlar Masa Tenisi yarışmasında dereceye giren öğrencilere İlçe Emniyet Müdürü Hakan BIYIK
-Büyükler Santraç turnuvasında derceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim KUYUBAŞIOĞLU
-Küçükler Santraç Turnuvasında derceye giren öğrencilere İlçe Spor Müdürü Bestami GÜNDÜZ
-Futbol Müsabakalarında dereceye giren takımlara Kaymakam Halil UYUMAZ, Tabur Komutanı Erkan MUMCUOĞLU, Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ ile birlikte Protokol üyeleri birlikte ödüllerini topluca verdiler. Topluca resim çekilerek program sona erdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM