SURİYELİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Kırıkhan ilçemizde düzenlenmekte olan Suriyeliler arası futbol turnuvası bugün başladı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak yaklaşık 5 yıldır ilçemizde yaşayan Suriyeli gençlerin morallerini yükseltmek, ilçemizdeki yaşama ayak uydurabilmelerini sağlayarak iç barışa katkı sağlamak amacıyla Kırıkhan Belediyesi ile HAYAD Derneğinin birlikte organize ettiği Suriyeliler Arası Futbol Turnuvası, Kırıkhan Şehir Stadyumunda Kaymakam Hasan Gözen’in başlama vuruşu ile başladı.
Turnuvanın başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Karademir, İlçe Emniyet müdürü Hakan Bıyık, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Temel Aday, Güllüoğlu Baklavalarının sahibi Nadir Güllüoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Bu arada HAYAD Derneği Başkanı Rahmi Vardı’nın davetlisi olarak Kırıkhan’a gelen Güllüoğlu Baklavalarının Sahibi Nadir Güllüoğlu, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve HAYAD Derneği Başkanı Rahmi Vardı’ya kendisinin resimli kalemini hediye etti.
Kırıkhan Belediyesi – Hayad Kupası adı altında gerçekleştirilen turnuvada 5’erli grup halinde toplam 10 takım mücadele edecek. Turnuvada 1. 2. ve 3. takımla birlikte en centilmen futbolcuya da kupa verilecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM