ÖNTÜRK VE YAVUZ’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Meclisteki yoğun bütçe görüşmelerinin ardından hafta sonu Kırıkhan’a gelen Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, ayağının tozuyla Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile birlikte 11.03.2016 Cuma günü bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundular.
Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve Başkan Yavuz, Cuma namazı çıkışı sonrası Çarşı esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.
Esnaf ziyareti sonrasında, “Yeni Sanayi Sitesi ve Karma Küçük Sanayi esnaflarıyla bir araya gelen Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve Belediye Başkanı Yavuz , Madeni Sanatkarlar Derneği ve Karma Küçük Sanayi Sitesi Başkanlarıyla görüşüp esnafların sorunlarını dinleyerek, sorunların çözüme kavuşturulması hususunda fikir alışverişinde bulundular.
Esnaf ziyaretleri sonrasında yapımında son aşamaya gelinen gelişmiş teknolojiyle donatılmış, Kırıkhan Yeni Devlet Hastanesini gezip , hastanenin birimlerinde incelemelerde bulunan Milletvekili Mehmet Öntürk ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, hastanenin son durumu hakkında bilgiler alarak, kısa bir süre sonrası açılması planlanan Yeni Kırıkhan Devlet Hastanesinin halkımıza hayırlı olması temennisinde bulundular.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM