KIRIKHAN YARI OLİMPİK KAPALI VE AÇIK YÜZME HAVUZU İÇİN İLK KAZMA BUGÜN VURULDU

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un projeleri bir bir hayat bulmaya devam ediyor. Çok Amaçlı Salon, Sosyal tesisler, Sportif Parklar, Osmanlı ve Çocuk Köyü projelerinden sonra şimdi de Yüzme Havuzu projesi hayata geçiriliyor.
Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ile Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’un çabaları ve Bakan Kılıç’ın destekleriyle, ilçemiz Yarı Olimpik Kapalı ve Açık Yüzme Havuzuna kavuşuyor.
Yıllardır halkımızın Kırıkhan’da eksikliğini hissettiği, gençlerimizin yetişmelerine ve yüzme ihtiyaçlarına cevap verecek olan Yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılırken, Kurtlusoğuksu Belediye Binasının yanındaki alanda Yarı olimpik yüzme havuzunun temel çalışmaları için bugün ilk kazma vuruldu ve çalışmaların 3 ay içinde bitirilmesi hedefleniyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM