KIRIKHAN BELEDİYESPOR’LU SPORCULAR ŞAMPİYON OLMAK İÇİN SÖZ VERDİLER

31.03.2017
2-6 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Budokaido Kyokushin Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonasına katılacak Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat Başkanlığında Kırıkhan Kaymakam Mustafa Erkayıran’ı ziyaret etti.
Kırıkhan’a geldiği günden bu yana sportif faaliyetler kadar sosyal ve kültürel tüm faaliyetlere büyük destekler veren Kaymakam Mustafa Erkayıran’ı ziyaret eden Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü sporcuları, 2-6 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Budokaido Kyokushin Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonasında şampiyonluk sözü verdiler.
Tüm sporcularla tek tek görüşerek onları dinleyen Kaymakam Mustafa Erkayıran, başarı kazananlara ödül vereceklerini açıkladı. Erkayıran, Şampiyonada 1.cilik kazanan Türkiye Şampiyonu olacak sporculara tam altın, 2.cilik kazananlara yarın altın, 3.cülük kazananlara ise çeyrek altın vereceklerini belirtti.
Kaymakam Mustafa Erkayıran yaptığı açıklamada; “Gençlerimizi sportif faaliyetlere katma bağlamında, Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle 11 dalda spor okulları açıldı. Bu kurslarda 1300’e yakın çocuklarımız sportif faaliyetlerini yapma imkânı buluyorlar. Amacımız, tüm çocuklarımızı sokaklardan ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak sportif sahalara çekmek ve onları geleceğin sporcuları olarak hazırlamaktadır. Bu konuda Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Merkezimiz ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzle birlikte elimizden gelen tüm gayret ve destekleri gösteriyoruz.” dedi.
Kaymakam Erkayıran’ı ziyaret eden Ali Çeltik yönetimindeki sporcular, şampiyonadan şampiyonlukla dönme sözü verirken, Kırıkhan Olay Gazetesi imtiyaz sahibi İnönü Mehmet Bilgin ise şampiyonluk halinde tüm kafileye Ottoman Otelde yemek sözü verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM