KIRIKHAN BELEDİYESİ PERSONELLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

18.02.2017
Kırıkhan Belediyesi personellerine Sağlık Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı destekli İlk Yardım eğitimi verildi.
Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisleri toplantı salonunda Assa Akademi İlk Yardım Eğitim Merkezi görevlilerinden Merve Özyiğit, Merit Akkuş ve sorumlu müdür Ayşegül Cumhur tarafından yapılan ve Sağlık Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilgili kanun gereği zorunlu olarak verilmesi gereken ilk yardım eğitimine Kırıkhan Belediyesinden 40 personel katıldı.
Assa Akademi İlkyardım Eğitim merkezi tarafından verilen İlkyardım Eğitim seminerinde Kırıkhan Belediyesinin 40 personeli ilk yardım konusunda bilinçlendirildi. Seminer sonucu yapılan uygulamalı sınavlarda İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı denetim ekipleri tarafından başarılı olan personellere Sağlık Bakanlığı onaylı İlkyardım Sertifikası ve Kimlik Kartı verildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM