26 Temmuz Çarsamba

KIRIKHAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANITI VE YENİ ATATÜRK ANITI TÖRENLE AÇILDI

KIRIKHAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANITI VE YENİ ATATÜRK ANITI TÖRENLE AÇILDI
15.07.2017
Kırıkhan Şehitler Anıtı ve Yenilenen Atatürk Anıtının açılışı gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Kırıkhan ilçe merkezinde yapılan Milli Birlik Yürüyüşü sonrasında Cumhuriyet alanında yapımı tamamlanan Şehitler Anıtı ve yenilenen Atatürk Anıtının açılışı gerçekleştirildi.

Beşyol Çatı Ziraat Bankası önünde başlayan, Mehteran eşliğinde protokol ve vatandaşlarımızın da katılımıyla Kanatlı Caddesi boyunca devam ederek Cumhuriyet alanında sona eren Milli Birlik Yürüyüşü sonrasında Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Temel Aday, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, Ak Parti İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Atilla Erol, Ticaret Odası Başkanı H.İbrahim Cesur, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Kırıkhan Şehit Aileleri Merkezi Başkanı Uğur Saylak, Basın Mensupları, şehit aileleri ve ilçe halkının katıldığı törenle Anıtların açılışı gerçekleştirildi.