İlçe yöneticileri, muhtarlarla bir araya geldiler

Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesinin ortak düzenledikleri aylık muhtarlarla birlik toplantısı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Emniyet Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tedaş Müdürü, İlçe Spor Müdürünün de bulunduğu toplantıda, mahallelerde yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yapılacak hizmetleri muhtarlarla istişare ederek konuyla ilgili fikirlerini muhtarlardan dinledi. Başkanı Yavuz, ilçede yapılacak hizmetlerin programlanması öncesinde muhtarlarında fikir ve görüşlerini dinleyerek önem verdiklerini ve çalışmaları buna göre programladıklarını belirtti.

Kaymakam Mustafa Erkayıran, muhtarların diğer konulardaki sorunlarını da dinleyip daire amirleriyle paylaşarak soruna çözüm bulmalarını istedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM