HGC YÖNETİMİNDEN BAŞKAN YAVUZ’A ZİYARET

25.01.2017
Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u ziyaret etti.
Geçtiğimiz ay yapılan olağan kongrenin ardından oluşan Hatay Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetim kurulu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette HGC Başkanı Ahmet Yetişen, Rahmi Vardı, Ekrem Sarcan, Sabriye Sönmez, Sadullah Ergin, Cahit Aşkar ve Zafer Sarı yer aldı.
HGC Başkanı Ahmet Yetişen, Cemiyetin çalışmalarıyla ilgili Başkan Yavuz’a bilgiler verdi ve “Ülkenin ve ilimizin birlik ve bütünlüğü için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada çizgimizi değiştirmeyeceğiz.” dedi.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’da “Hatay Gazeteciler Cemiyetinin bugüne kadar yaptığı çalışmaları yakından takip eden biri olarak başarılı buluyorum. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar ve yayınlarla Hatay’da birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük katkı sağladınız. Yaptığınız kongre sonrası oluşan yeni yönetim kurulu ve Başkan Ahmet Yetişen’i tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.
Ziyaret günün anısına çekilen resimle sona erdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM