HBB EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı Ekim Ayı Olağan Toplantısı 13 Ekim Cuma günü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.
HBB Meclis Salonu’nda Belediye Başkanları ve Büyükşehir Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen, 1’i ek olmak üzere 70 madde görüşülerek karara bağlandı.
• İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının kadro ihdası ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
• Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 68’inci maddesinin (e) fıkrası gereğince 57.000.000,00 –TL (elliyedimilyonlira) borçlanma için izin alınması ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
• Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Hatay Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılı gelir tarifesi teklifi görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
• İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dörtyol ilçesi Altınçay Mahallesi Talatlar Caddesi isminin ‘Şehit Mete Can Caddesi’ olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
• İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi Yayla Caddesi isminin ‘Şehit Umut Sakaroğlu Caddesi’ olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.
Ayrıca, HBB Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’inci oturumunun 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM