BAŞKAN YAVUZ’DAN YENİ SANAYİ SİTESİNE HİZMET ATAĞI

BAŞKAN YAVUZ, YENİ SANAYİ SİTESİNDE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI BAŞLATTI.
Yüreğindeki Kırıkhan sevgisini Hizmet aşkıyla yoğuran Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, gece gündüz demeden ilçemize hizmet getirmenin mutluluğunu vatandaşlarımızla birlikte yaşamaya devam ediyor.
Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek onların halini hatırını soran Başkan Yavuz, Yeni Sanayi Sitesi esnafının, sanayi sitesindeki ara yollarla ilgili şikayetlerine de son verdi.
Başkan Yavuz, bugün sabah saatlerinde Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek hem esnaflarla bir süre sohbet etti , hem de sanayi sitesi ara yollardaki görüntü kirliliğine son vermek amacıyla yapılan parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyip bilgiler aldı.
Başkan Yavuz burada yaptığı açıklamada; ” Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ile birlikte Vatandaşlarımızın, esnaflarımızın rahat etmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemize hizmetleri bir bir kazandırırken, üstyapıda ihtiyaç duyduğumuz Parke taşlarını Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz ve üretimine başladığımız Topboğazı Parke Taşı Üretim Tesisimizde üreterek, hem daha ucuza mal ediyoruz hem de daha hızlı hizmet yapılmasını sağlamış oluyoruz. 2016 yılı Kırıkhan için Projelerin başladığı hizmet yılı olacak. Kırıkhan’ı cazibe merkezi haline getireceğiz. Bu yönde çalışmalarımız son hızla devam ediyor” dedi.
Daha sonra Küçük Sanayi Sitesi inşaatını yerinde inceleyen Başkan Yavuz, yetkililerden inşaatın son durumu hakkında bilgiler alarak inşaatın bir an önce bitirilmesi yününde yönünde talimat verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM