Gök Gürültülü

BAŞKAN YAVUZ ZABITA HAFTASI NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 190’ncu yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesaj ile 4-10 Eylül Zabıta Haftası’nı kutladı.

Başkan Yavuz, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:
“1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 190. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Toplum olmanın gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerine getirmeye çalışan zabıta ekiplerimiz ilçemizde özveriyle görev yapmaktadır. Ülkemizin en köklü kurumlarından bir tanesi olan Zabıta Teşkilatımız birçok olumsuzluğa rağmen değişik görev alanlarında vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Zabıta müdürlüğümüz bütün personelleri ile vatandaşlarımızın yanlarında ve onların hizmetinde olup, daha huzurlu, düzenli ve sağlıklı bir Kırıkhan için lütfen Zabıta personellerimize çalışmalarında yardımcı olalım.
Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta teşkilatımızın 190.kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarken, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden 7/24 özveriyle çalışan ve ilçemize hizmet eden tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum”
_DSC8732

_DSC8745