BAŞKAN YAVUZ “REYHANLI’DA ŞEHİDİMİZ VAR BAŞIMIZ SAĞOLSUN”

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lı teröristlere yönelik yapılan operasyonlarda, Reyhanlı ilçemizden Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu şehit oldu.

Şehit haberinin alınmasından sonra Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki baba ocağında büyük üzüntü yaşanırken, Şehit Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu’nun (37) Reyhanlı ilçesi Bayır Mahallesi, Narlı Afrin Sokak’taki evine gelen yetkililer, baba Ahmet ve annesi Ayşe Kurtoğlu’na acı haberi verdi. Evli iki çocuk babası Kurtoğlu’nun cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Başkan Yavuz şehit Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu için yayınladığı taziye mesajında şunları söyledi;

“Son günlerde Ülkemizin birlik ve beraberliğinin, huzurun ve kardeşliğinin korunmasını, güçlenmesini engelleyen bazı iç ve dış odaklar tarafından terör saldırıları devamlı surette tırmandırılmaktadır. Doğu, Güneydoğu ve diğer bölgelerimizde, devletimize, masum sivil vatandaşlarımıza, vatanımızı savunan Mehmetçiklerimize; Kalleşçe, alçakça, hunharca saldırılar yapılmaktadır.
Maksatlı olarak devletimizi bölmeye yönelik yapılan bütün saldırı ve terör eylemlerini esefle kınarken, bölücü teröristlerce yapılan hain saldırılar sonucu Şehit olan Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu kardeşimize Allah’tan Rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Yüce Milletimize Başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin mekânları cennet olsun. Allah milletimize sabır versin.”

reyhanlı şehit

2-DSC_6846