BAŞKAN YAVUZ MADENİ SANATKÂRLAR ODASINA TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte, Yeni seçilen Madeni Sanatkârlar odası Başkanı Ali Buğa, yönetim kurulu üyeleri ve Sanayi esnaflarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Yavuz, ziyaret esnasında sanayi esnaflarının sorunlarını dinleyip çözümleri noktasında Belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız. Ayrıca; Muayene İstasyonu için ciddi mesafe kaydettik. Burası farklı bir alan olacak. Sadece Sanayi olarak değil, yapacağımız çevre düzenlemeleri ile vatandaşlarımızın da oturup dinlenebileceği pırıl pırıl bir yer olacak. Sizden gelen talepleri değerlendirerek destekleyeceğiz.
Başkan Yavuz’un sunduğu hizmet ve desteklerden sonra söz alan Oda Başkanı Ali Buğa, Sanayi esnafına verdiği hizmet ve desteklerden dolayı Başkan Yavuz’a teşekkür etti.
Ziyaret Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’un Oda Başkanı ve Sanayi esnafları ile birlikte ek işyerlerinin incelenmesi ile sona erdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM