29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KIRIKHAN CUMHURİYET MEYDANINDA COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kırıkhan’da gerçekleştirilen törenle büyük bir coşkuyla kutlandı.
Günün ilk programı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama ve Tebriklerin Kabulü Kırıkhan Kaymakamlığında gerçekleştirildi. Kutlama programına Hatay Milletveklili Birol Ertem, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Garnizon Komutanı P.Yrb. Süleyman Erdemir, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Bnb.Temel Aday, Başsavcı Vekili Hüseyin TORTUK, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat ve Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti lçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhca ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Hirfanoğlu ve yönetimi, Mhp İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz ve Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Kırıkhan Şehit Aileleri Dayanışma Merkezi Başkanı Uğur Saylak, askeri ve mülki erkanla birlikte Daire Müdürleri, basın mensupları, Okul müdürleri, öğrenciler ve Kırıkhan halkı katıldılar.
Kaymakamlık makamında Bayram tebriklerin kabul edilmesinin ardından Cumhuriyet Meydanı’na geçildi. Cumhuriyet alanında yapılan kutlama töreni saygı Duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başladı.
Kırıkhan kaymakamı Mustafa Erkayıran, P.Yrb. Süleyman Erdemir ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz törene katılanların ve Kırıkhan halkının Cumhuriyet Bayramını kutladılar. Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrenciler, şiir ve kompozisyonlarını okudular. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Muharip Gazilerinde ilk defa yer aldığı, Tören Geçidi ile kutlama programı sona erdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM