Gök Gürültülü

VERGİ BORCU OLANLARA YENİDEN YAPILANDIRMA FIRSATI

VERGİ BORCU OLANLARA YENİDEN YAPILANDIRMA FIRSATI

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve 6552 sayılı Torba Yasası ile vergi borcu olan vatandaşlara borçlarını yeniden yapılandırma fırsatı sunuluyor. Belediyeye borcu bulunan mükelleflerin kanundan faydalanmak için doğrudan Kırıkhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir servisine müracaat etmesi gerekiyor. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan kanunla birlikte yeniden yapılandırılan borçların faizlerinde büyük indirime gidiliyor. Farklı taksit ve vade seçeneklerinin bulunduğu yapılandırma planıyla vergi borcu bulunan vatandaşlar kendilerine en uygun taksit ve vade seçeneğinden faydalanabilecek. İki ayda bir ödemenin öngörüldüğü yeniden yapılandırmada 6 taksit 12 ay vade, 9 taksit 18 ay vade, 12 taksit 24 ay vade ve 18 taksit 36 ay vade seçenekleri bulunuyor. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Yürütülen hizmetlerin ve yatırımların devamlılığı için vergi son derece önemli. Vatandaşlarımızdan aldığımız vergiler yine vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönüyor. Vergi borcu bulunan vatandaşların ileride çeşitli sorunlarla karşılaşmamaları için yeniden yapılandırmadan faydalanmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

BAŞVURULAR 1 ARALIK’A KADAR

Kırıkhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre yeniden yapılandırma emlak, temizlik vergi borçlarını kapsıyor. Borçların faizlerinde ciddi indirime gidilecek. Yeniden yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar 1 Aralık 2014 tarihi mesai bitimine kadar Kırıkhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir servisine şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

ETİKETLER: