Gök Gürültülü

U17 FUTBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLUĞA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Kırıkhan Belediye Spor Kulübü U17 Futbol takımı şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
23.02.2020 Pazar günü Defne Atatürk stadında oynanan maçta Kırıkhan Belediye spor U17 Futbol takımı Harbiye sporu 6 – 0 gibi faklı skorla mağlup etti.

Alınan bu farklı galibiyetle puanını 15’e çıkartan U17 Futbol takımı liderliğini sürdürdü.

Alınan bu farklı galibiyetin ardından kısa açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “U17 Futbol takımımızı ve teknik heyetimizi farklı galibiyetlerinden ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. U17 Futbol takımımızın şampiyon olacağına yürekten inanıyor başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.