Hafif Yağmurlu

U15 FUTBOL TAKIMI 16 – 0 GİBİ FARKLI BİR SKORLA GALİP GELİP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Kırıkhan Belediye spor U15 Futbol takımı hafta sonu, Esentepe sahasında karşılaştığı rakibi Hatay Folklor sporu 16 – 0 gibi farklı mağlup ederek puanını da 16’ya çıkartıp liderliğini sürdürdü.

Alınan bu farklı galibiyetin ardından açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ U15 Futbol takımızın almış olduğu 16- 0 gibi farklı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.

Hamdolsun gençlerimizi spora kazandırma adına yapmış olduğumuz hizmetlerin başarılarla sonuçlanması bizleri gururlandırmaktadır. Elimizden geldiği kadar şuan 3000’lerin üzerinde olan sporcu sayımızı 5000’lere hatta daha fazla rakamlara çıkartmaktır.

Her zaman söylediğim gibi Kırıkhan’ımız da cevherlerimiz çok. Amacımız bu cevherlerimizi keşfedip kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek ve elde edecekleri başarılara teşvik etmektir.

Bir kez daha U15 Futbol takımımızı, teknik heyetimizi farklı galibiyet ve liderliklerinden dolayı tebrik ediyor, Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.