Gök Gürültülü

TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ VE KIRIKHAN BELEDİYESİ ORTAK SPORTİF ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde 8 – 14 yaş arası sporcuların sportif kursları Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 ile 14.00 saatleri arasında devam ediyor.

Badminton, Voleybol, Basketbol spor dallarındaki kurslar Çamlık mevki kapalı antrenman spor salonunda, Karate spor dalındaki kurslar ise Şehit Gülşah Güler spor salonunda Cumartesi saat 13.30’ ve Pazar günü saat 11.00’de ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Devam eden sportif faaliyetler hakkında açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Kırıkhan Belediye spor kulübümüzün ortaklaşa düzenlediği sportif kurslarımız hafta sonları belirli saatler aralığında devam etmektedir.

Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için başlatmış olduğumuz sportif projeler hamdolsun ki çok güzel sonuçlar vermiştir. Özellikle KYIOKSHIN dalında Avrasya şampiyonları, 2. ve 3.’leri ayrıca Türkiye ve Hatay şampiyonları, 2. Ve 3.’leri çıkartarak kulübümüz bünyesinden Milli sporcular çıkartmanın büyük gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.

Futbol branşındaki kurslarımız devam etmekte olup yüzme kurslarımız ise yaz mevsiminde devam edecektir. Masa tenisi dâhil olmak üzere birçok dalda sportif faaliyetlerimizin sayısını arttırarak, sporcu sayımızı 3000’lerin üzerine çıkartmayı hedefliyor ve hafta sonları devam edecek olan sportif faaliyetlere bütün çocuklarımızın katılmasını bekliyoruz.

İlçemizdeki Sportif faaliyetlere destek veren başta Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine, Kırıkhan Belediye spor Kulübümüzün bütün hocalarına, bütün sporcu velilerimize ve sporcu evlatlarımıza teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Kurslara Müracaat için;
Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Koordinatörü Sinan Ekiz