STAJER ÖĞRETMENLER KIRIKHAN BELEDİYESİNE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Staj gören 35 Öğretmen, Kırıkhan Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundu.
Bugün gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Necati Doğan; “Genç ve Dinamik Stajer Öğretmenlerimizin, Çanakkale Zaferimizin 101.yıl dönümü gibi anlamlı bir günde Belediyemize gelerek nezaket ziyaretinde bulunmaları, Emekli Öğretmen olarak beni çok mutlu etti. Çünkü Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; “ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR” Sözünde önemle belirttiği üzere, gelecek nesillerimiz öğretmenlerimizin eseri olacaktır. Ben bir kez daha Genç Satejer öğretmenlerimize nezaket ziyaretlerinden dolayı hem kendi adıma hem de Başkanımız Ayhan YAVUZ ADINA teşekkür eder, Eğitim Öğretim Hayatlarında başarılar dilerim” dedi.
Necati Doğan’la görüşmelerini tamamlayan öğretmenler daha sonra Kırıkhan Belediyesinin diğer birimlerini gezdiler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM