Şehit ateşi İskenderun ve Osmaniye’ye düştü

04.02.2018 Pazar günü Akşam saatlerinde Erol Çavuş Sınır Karakoluna düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerimizin İskenderun ve Osmaniye’deki evlerine ateş düştü.

İskenderun’a Şehit Ateşi Düştü!
TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin ilinde PKK/KCK-PYD/YPG-DEAŞ’lı teröristlere karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda bugün şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Selim Vurdal’ın, Hatay’ın İskenderun ilçesi Karayılan mahallesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Şehidin Karayılan Mahallesi’ndeki evine gelen İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve beraberindeki askeri heyet, acı haberi anne Nuran Vurdal’a verdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrendikten sonra fenalaşan anne Nuran Vurdal’a hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Babası Ahmet Vurdal’ı bir süre önce kaybettiği belirtilen şehidin, bekar ve 3 kardeşten ortancası olduğu öğrenildi. Şehidin evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları da başsağlığı için eve akın etti.

Şehit ateşi Osmaniye’ye düştü !
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı bugün gerçekleştirilen operasyonda şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Evren’in Osmaniye’deki baba evine ateş düştü.
1 yıllık evli olan Gaziantep Fevzipaşa nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Evren’in acı haber şehidin Osmaniye’nin Dr. İhsan Göknel Mahallesinde oturan ailesine verildi. Baba Hasan Hüseyin ve anne Emine Evren’e acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verilirken, haberi alan aile yakınları ve akrabaları babaevine gelerek aileye taziyede bulundu. Acı haberin ardın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.
Şehit Uzman Çavuş Bekir Evren’in 1 yıllık evli olduğu ve 2,5 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.
Şehit Evren’in babaevine ve sokağına Türk bayrağı asılırken, Osmaniye Belediyesi tarafından çadır kuruldu.

İSKENDERUN’DAKİ ŞEHİDİMİZİ DUALARLA EBEDİYETE UĞURLADIK
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 04 Şubat 2018 tarihinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonlar sırasında Hatay’daki Erol Çavuş Sınır Karakoluna akşam saatlerinde teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit düşen İskenderun Karayılan mahallesinden J.uzm.Çvş. Selim Vurdal’ı Hatay Milletvekilleri, Hatay Valisi, B.Şehir Bld.Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi parti İl ve İlçe Başkanlarıyla ilçe teşkilatları ve vatandaşlarımızın katılımıyla dualar ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.
Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet Olsun.