MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ AKSATMADAN DEVAM ETTİRİYOR

Her daim halkın arasından ayrılmayan Ak Parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ramazan ayı arifesi olan 05.05.2019 Pazar günü mahallelere teşekkür ziyaretlerini aksatmadan devam ettirdi. Ziyaretler esnasında ayrıca Karasu yol genişletme çalışmalarına incelemelerde bulundular.
Mahalle ziyaretlerine, Ak Parti Hatay Milletvekili Doc.Dr.Hüseyin YAYMAN, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Tolga Üçdal, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal ÇELİK katıldı.
Ziyaretler kapsamında, Karadurmuşlu, Reşatlı, Özkızılkaya, Baldıran, Kangallar, Güventaş, Kazkeli, Aktutan mahalleri ziyaret edilerek, Karadurmuşlu Mahalle muhtarı Ali SIĞIRTMAÇ, Reşatlı Mahalle muhtarı Necati BOZ, Özkızılkaya Mahalle muhtarı Halil KONUKLAR, Baldıran Mahalle muhtarı Hüseyin DERYA, Kangallar Mahalle muhtarı Hüseyin IŞIK, Güventaş Mahalle muhtarı İbrahim ALCAN, Kazkeli Mahalle muhtarı Mustafa TÜFEK, Aktutan Mahalle muhtarı Veysel ÖZDEMİR’in muhtarlık görevlerinde başarılı çalışma ve hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.
Ziyaretler esnasında ayrıca, Karasu köprü bölgesindeki yol genişletme çalışmaları incelenerek çalışmalar hakkında bilgi alındı.