MİLLETVEKİLİ ÖNTÜRK “TÜRKİYE’Yİ HER ALANDA GELECEGE TAŞIMAK İÇİN EVET DİYORUZ”

30.03.2017
Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızla paylaşıyorlar.

Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirme çalışmaları için Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, Ak Parti ilçe teşkilatı ve mahalle temsilcileriyle birlikte mahallelere, muhtarlara ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerde yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini en ince ayrıntısına kadar anlatarak 16 Nisanda halkımıza Evet oyu verilmesi gerektiğini anlatıyor.

16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu kapsamında son 15 gün içerisinde Kırıkhan ilçemizde Özsoğuksu, Aktutan, İmc, Kurtlusoğuksu, Reşatlı, Topboğazı, Alibeyçağılı, Karaelmaslı, Karamağara, Alaybeyli, Saylak, Taşoluk, Ilıkpınar, Danaahmetli, Torun, İçada, Çataltepe, Çiloğlan, Gölbaşı, Arkıtça, Kurtlusarımazı, Delibekirli Dere ve Tepe mahalleleri, Fenk, Çamseki, Karataş, Karadurmuşlu, Kurtlu Sarımazı mahalleleri ile Kırıkhan ve Hassa yerel Basını, Ticaret ve Sanayi odası, Kırıkhan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Engelliler Derneği, Muhtarlar Derneği, Orman İşletme Şefliği, Sebze Hali Esnaflarıı, Marangoz Esnafları, Roman ve Domlar Derneği ile toplantılar yaparak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve yararlarını detaylı olarak anlatıp vatandaşlarla paylaşarak, bilgilendirmede bulundular.

Ayrıca seçim bölgesi olan Hassa ilçemizde ise Hassa Belediye Başkanı, Abdurrahman Demirel, İlçe Başkanı Turgay Demir, Hassa İlçe Teşkilatı ve mahalle temsilcileriyle de bir araya gelerek; Çınarbaşı, Akbez, Aşağı Karafakıllı, Bintaş, Gazeluşağı, Haydarlar, Karahöyük, Nuhuşağı, Sapanözü, Yeniyapan, Buhara, Ardıçlı, Hacılar, Dedemli, Demrek, Gülkent, Kızanobası, Söğüt, Tiyek mahalleriyle Dönmez Kooperatifi, Diyanetsen, Muhtarlar Derneği, Okul Taşıyıcılar Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Öğretmenler ile toplantılar yaparak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve yararlarını detaylı olarak anlatıp vatandaşlarla paylaşarak, bilgilendirmede bulundular.

“Cumhurbaşkanlığı sistemi demokrasi, istikrar, kalkınma” diyen Milletvekili ÖNTÜRK “Bir daha 15 TEMMUZ’ lar asla yaşanmayacak. Ülkemiz bölme, yıkma, işgal etme amaçlı kalkışmayla karşı karşıya asla gelmeyecektir. Söz Milletin olacaktır. Bu yeni sistem ile Türkiye’nin önü açılacak refah seviyesi yükselecek bölgenin önderi olacaktır. Hükümete evet oyunu bizzat seçim ile millet verecektir.
Hükümetimizin icraatları, Meclis soruşturması, meclis araştırması, genel görüşme ve soru yönergeleri vasıtasıyla Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar, meclis tarafından etkin olarak denetlenmektedir” diyen Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 18 maddelik reformunu anlatarak ilçe halkımızın, ilimizin ve Türkiye’nin 16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması referandumuna katılarak EVET oyunu kullanmalarını istedi.

“Halkımız; İstikrar için, Büyük ve Güçlü bir Türkiye için, Ekonomik kalkınma ve Hizmetlerin artarak devam etmesi için, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın devam etmesi için EVET” diyecek diyen Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, vatandaşlarımızın sorularına da cevaplar vererek “Biz halkımızın dertleriyle dertlendik, sevinçleriyle sevindik, üzüntüleriyle üzüldük, Biz Ak parti olarak hiç bir zaman siyasi kimlik, din, dil, ırk ve mezhep farklılığı gözetmeksizin, halkımızın yanında olduk ve her zaman da yanlarında olmaya de devam edeceğiz” dedi.

_DSC1934

_DSC2011