KURTLUSOĞUKSU YÜZME HAVUZU İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

24.06.2017

Seçildiği günden itibaren söz verdiği ve Kırıkhan’ın çehresini değiştiren projelerini bir bir hayata geçiren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, bugün de Kırıkhan’lılara 37 yıl sonra tekrardan modern bir yüzme havuzu kazandırmanın haklı mutluluğunu ilçe halkıyla birlikte yaşadı.
Kırıkhan Belediyesi ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kurtlusoğuksu Yüzme Havuzu Sosyal Tesislerinde misafirlerine iftar yemeği vererek vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutladı.
İftara gelen misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Yavuz, ilçeye kazandırılan hizmetleri sıralayarak “Halkımıza ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Kısa bir süre önce Mesire alanındaki Çocuk Köyü projesini Ciğer Festivali Etkinliğiyle halkımızın hizmetine sunduk. Bu gün ise burada ilçemize son olarak kazandırdığımız Yüzme Havuzu Sosyal Tesislerinde organize ettiğimiz iftar sofrasında bir araya gelerek Yüzme Havuzunu halkımızın hizmetine açıyoruz. Görev süremiz bitene kadar ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz hatta söz verdiğimiz hizmetlerin daha da üstüne koyarak görev süremizi bitireceğiz. Yüzme Havuzumuz ilçe halkımıza hayırlı olsun. İftar programımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor ve 25 Haziran Pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
Milletvekili Mehmet Öntürk ise yaptığı konuşmada İlçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür etti ve “Belediye Başkanımızla, İlçe teşkilatımızla, Meclis üyelerimizle el ele vererek Kırıkhan için yapamayacağımız hiçbir hizmet yoktur. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara gelmeyeceğiz ve birlik ve beraberliğimiz koruyarak devletimizin bekasına sahip çıkacağız. Belediye Başkanımızın kısıtlı bir bütçeye rağmen İlçemize kazandırdığı Yüzme Havuzu tüm halkımıza hayırlı olsun. Burada bizleri iftar sofrasında bir araya getiren Başkanımıza ve teşriflerinizden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, Pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.
İftar programına Hatay Ak Parti Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, Garnizon Komutanı P.Yrb. Süleyman Erdemir, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça ve Kırıkhan İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Hassa İlçe Başkanı Turgay Demir ve İlçe Teşkilatı, Ak parti Kırıkhan Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve ilçe yönetimi, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz ve İlçe Teşkilatı, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Kurum Amirleri, Basın, Belediye Birim Müdürleri ve Vatandaşlarımız katıldılar.