Açık

PAZARCI ESNAFLARINA ÇÖP POŞETİ DAĞITIMI YAPILDI

Kırıkhan Belediyesi daha hijyenik ortamda alışveriş imkanı sunmak amacıyla kapalı pazar yerlerinde çöp poşeti dağıtımına başladı.
Kırıkhan Belediye Başkanı Sayın Ayhan YAVUZ, çevre kirliliği ve kokuya neden olan pazar atıklarının kısa sürede toplanması için pazarcı esnafına çöp poşeti dağıtıldığını belirtti. Pazar yerinde satılamayan veya çürüyen ürünlerin pazar dağılmadan toplanması için Zabıta ve Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, esnafımıza çöp poşeti dağıttı.
Pazarcı esnaflarımız bu uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirtip bizlerde pazar esnafı olarak destekleyeceklerini belirttiler.

DSC_0052DSC_0013DSC_0015