Açık

KIRIKHANSPOR KULÜP BAŞKANI SAİT İLÇİN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Kırıkhanspor Kulübü Başkanı Sait İlçin, dün gerçekleştirilen Seçimli Olağan Genel Kurulu sonrasında bir basın açıklaması yayınladı.
Olağan Seçimli Kongre sonrasında Kırıkhanspora kayıtlı 255 üyeden kongreye katılan 114 üyenin tamamının oyunu alarak 2.kez başkan seçilen Sait İlçin, yayınladığı teşekkür mesajında, kulübe ve camiaya yakışır olgunlukta bir kongre gerçekleştirildiğini, başkanlık sürecinde kendisine destek veren divan üyelerine ve desteğini esirgemeyen Kırıkhanspor taraftarlarıyla Kırıkhan halkına teşekkür ettiğini belirtti.

Sait İlçin yayınladığı teşekkür mesajında; ”
Kırıkhanspor’umuzun tüm değerlerine büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla sahip çıktığınız, Şahsıma ve yönetimdeki arkadaşlarımıza olan güven ve inancınızı tarihe not düşercesine desteklediğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunarım.
Kongremiz geride kaldı. Kulübümüzün başarısı ve geleceği için tüm camiamızın birlik, beraberlik içinde bir bütün olarak haraket etmesi gerektiğine inanıyor ve kongremizin tüm camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Kırıkhanspora emek vermiş geçmiş dönem Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine takımımıza verdikleri emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Sıkıntılı günler geçirdiğimiz bu zor dönemde, Kırıkhansporu sahipsiz bırakmayarak takımımızın küme düşmemesi için taşın altına elini değil gövdesini koyarak gecesini gündüzüne katan başta Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz olmak üzere, eski milletvekillerimizden Turhan Hırfanoğlu’na, eski Belediye Başkanlarımızdan Haci Veli Kılıçoğlu’na, eski kulüp başkanlarımızdan Ali Tekin, Mete İçcan, Hacı Kocacık ve Halil Yılmaz’a, yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Öztürk, Bekir Mutluer, İsmet Öz, Murat Gezmen ve diğer yönetim kurulu üyelerimize, benim başkanlığım için kendi yönetim kurulu üyeliğinden feragat eden Ali Alataş ve diğer arkadaşlarımıza, bizleri kongre sürecinde yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımız ile Hancılar taraftar gurubuna, Güzide Basın Mensuplarımıza ve değerli Kırıkhan halkına, Genel Kurulumuza büyük önem vererek başarılı bir şekilde geçmesini sağlayan kongre üyelerimiz ve görevlilerimize, bizleri telefonla arayarak ve mesaj atarak, telgraf, faks çekerek destek veren ve kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.
Yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerimize de bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.