Kırıkhan’lı Budokaido Sporcularımızdan Büyük Başarı!

11-12 Kasım 2023 tarihleri arasında Hatay da düzenlenen, Budokaido Kumite Hatay Şampiyonasına 15 sporcuyla katılan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Budokaido takımı Sporcularımız, kazandıkları madalyalar ile göğsümüzü kabarttılar.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Budokaido Sporcularının kazandıkları başarıları ile ilgili tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Yavuz tebrik mesajında “Bizlere bu gururu yaşatan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor kulübümüzün başta hocamız Ali Çeltik olmak üzere tüm sporcularımıza öncelikle Kırıkhan halkı adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bu büyük başarılarda verdiği emek ve desteklerinden dolayı sayın ilçe kaymakamımız Fikret Dağ’a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
15 sporcu ile katıldığımız Müsabakalar sonucunda sporcularımız 3 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük elde etti.
Şampiyonada dereceye giren sporcularımız; yıldızlar kategorisinde Selena Duran, 40 kg. yıldızlar da Büşra Batar, 34 kg. Ümitler de Esma Nur Hacer Yüksel, 60 kg. ile 1.Oldular.
Gençlerde, Hamza Boguc , 60 kg. Ümitler de, Muhammed Çakmur, 55 kg. Ümitler de Irmak Algur, 60 kg. İle 2. Oldular.
Ümitlerde Ece İnci Kalkan, 60 kg. Miniklerde Esra İkra Kıraç, 35 kg. Alt Miniklerde Ertuğrul Duran, 25 kg. Alt miniklerde Sıla Ateş, 25 kg ile 3. Oldular
Tüm sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyor, teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.