Hafif Yağmurlu

KIRIKHAN’DAN GÖNDERİLEN YARDIM TIRI ELAZIĞ’A ULAŞTI! YARDIMLAR TIRDAN VATANDAŞA DİREK TESLİM EDİLDİ!

26.01.2020 Pazar günü saat 10.30’da Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti ilçe başkanı Ömer Erdal Çelik ve teşkilatı, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve kurum müdürleri ile birlikte Aşr-ı Şerifler, Dualar ve tekbirlerle Kırıkhan’dan gönderilen yardım tırı akşam saatlerinde Elazığ’a ulaştı.

Yardımlar, Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürü Mehmet Demir koordinesindeki ekiple birlikte Asker ve Polisimizle birlikte anlam teşkil etmesi adına yardım tırından direk deprem mağduru vatandaşlarımıza teslim edildi.

SİVRİCE BELEDİYE BAŞKANI TURGAY GÜNDOĞAN ÇEYİZİNİ GÖNDEREN GENÇ KIZ İÇİN BAŞKAN YAVUZ’U TELEFONLA ARAYIP TEŞEKKÜR ETTİ

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, deprem mağduru vatandaşlar için kendi çeyizinden yardım gönderip ismini vermek istemeyen genç kızın yardımını, Sosyal İşler müdürü Mehmet Demir’den teslim aldıktan sonra Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u telefonla arayarak; “Genç kızımızın bu anlam yüklü yardımından dolayı çok duygulandım. Sizden ricam, genç kızımıza bizzat teşekkürlerimi iletmenizi rica ediyorum. Ayrıca şahsınız başta olmak üzere yardımlarıyla destek olan bütün Kırıkhan’lı hemşerilerime teşekkür ediyorum Allah (c.c.) Razı olsun” dedi.

Başkan Yavuz’da Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan’a; “Şahsım ve bütün Kırıkhan’lı hemşerilerim adına sizlere tekrar geçmiş olsun. Hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan (c.c.) Rahmet, ailelerine, sizlere ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Bütün Kırıkhan olarak her zaman Elazığ halkının yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM